Sekoittimet (Mixers / Blenders)

SekoitinPALMIA® sekoittimet (mixer / blender) on saatavana yksi- tai kaksiakselisena ja erilaisilla sekoitusakseleilla.
Käyttöpaneeli on asennettu liikuteltavaksi ja se voidaan varustaa aikakellolla, lämpötilanäytöllä, vaakanäytöllä, jne. Ohjaus voidaan toteuttaa myös PC- ohjausyksiköllä ja resepti muisteilla.

Sekoittimia on saatavana myös jäähdytys käyttöön hiilidioksidi (CO2) – lumetus kannella tai sekoitusaltaan pohjaan sijoitetuilla lumetus suuttimilla, tyhjiökäytöllä (vacuum) sekä kaksoisvaipalla tai injektoinnilla jäähdytystä tai lämmitystä varten.

  • Tyhjennysluukkujen muotoilu takaa nopean tyhjentymisen myös ”vaikeilla” tuotteilla.
  • Tyhjennysluukut ovat työskentelyn aikana suojattuina turvakansilla.
  • Erittäin vaikeasti sekoittuvia tuotteita varten sekoitin varustetaan erillisellä integroidulla pohjaruuvilla sekoittumisen tehostamiseksi ja tyhjennyksen varmistamiseksi.

PALMIA tuote valikoimasta löytyy myös Sekoitin – Myllyjä, joissa samassa laitteessa yhdistetään työvaiheet esimerkiksi hampurilaispihvien massojen valmistuksessa.

Yleistä

PALMIA –sekoittimien tilavuudet ovat 70 – 6000 litraan. Myös suuremmat koot ovat mahdollisia. Sekoittimia toimitetaan yksi- ja kaksi akselisina, vaaka varustuksella, lämpötilamittauksella, ohjelmoitavalla ohjauksella, jäähdytyksellä tai lämmityksellä sekä erilaisilla sekoitusvarsilla varustettuina.
Sekoittimet valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai normaaliteräksestä maalattuna. Käyttökoneisto on täydellisesti suojattu.

Tyhjennysluukkujen toiminta on paineilmatoiminen. Luukun liike voi tarvittaessa olla myös horisontaalinen.

Kulutus- ja varaosat

Kulutus- ja varaosat ovat valmistettu samoista korkealaatuisista materiaaleista huolella kuten PALMIA® laitteiden alkuperäiset osatkin. Toimitamme alkuperäiset PALMIA® osat nopeasti suoraan varastostamme.

PDF-esitteet

Single shaft mixer SB Blender DBA Double Shaft Blender DB Mixer mincer DMM

Palmiatek Oy LTD
Sepänpellontie 19
28430 PORI
Finland

Rönkä logoSnellman logoAtria logoHKScan logoElecster logoLH logo